De stembureaus zijn open!

De stembureaus zijn weer geopend! Vandaag en morgen kun je terecht op het Stadhuis Waalwijk, ’t Bourgondisch Hof in Waalwijk, Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik en Cultureel Centrum Zidewinde in Sprang-Capelle. Op woensdag de 16e kunt u op nog meer plekken terecht om te stemmen.

Bea de Jongste – lijsttrekker Samen Waalwijk

Onze lijsttrekker Bea de Jongste is er vanmorgen al vroeg op uit getrokken om te stemmen! Bea is er als lijsttrekker van Samen Waalwijk voor jullie allemaal. Doorbreek de huidige bestuurscultuur, stem lijst 10. Weten wie zich nog meer inzetten voor onze partij?

Waarom stemmen op Samen Waalwijk

Samen Waalwijk – Samen Sprang-Capelle – Samen Waspik

De gemeente Waalwijk bestaat uit 3 prachtige kernen: Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. Daar zijn wij, als Samen Waalwijk, erg trots op. Elke kern, met haar eigen unieke karakter, is even bijzonder. En dus even belangrijk! 

Wij willen dat elke inwoner trots is te wonen in de Gemeente Waalwijk. En weet dat hij of zij ertoe doet. Dat er naar hem of haar geluisterd wordt. Dat er tijd en aandacht is voor zijn of haar verhaal. Dat er ruimte is voor nieuwe initiatieven, groot en klein.  Dat je mee mag denken en mee mag doen!

Iets van jezelf laten horen, je mening geven of een idee ter sprake brengen mag geen papieren rompslomp zijn. Jouw belang, als inwoner van Waalwijk, Sprang-Capelle of Waspik, moet centraal staan in de Waalwijkse politiek. Politiek moet open, eerlijk, transparant, sociaal en rechtvaardig te zijn. De gemeente is er voor onze inwoners. Niet andersom. 

Daarom: Samen Waalwijk.

Omdat jouw mening ertoe doet!

Stem Samen Waalwijk – lijst 10

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.