Even kennis maken

Bea De Jongste
– Lijsttrekker –
Eerlijk, open en loyaal


Elk mens in de maatschappij doet ertoe. Of je nu jong of oud bent, van bepaalde afkomst bent of net als ik met een handicap door het leven gaat. Iedereen, dus ook jij, kan een verandering in gang zetten. Alles is mogelijk wanneer we het samen doen, naar elkaar luisteren en elkaar helpen. Zelfs met de meest kleine initiatieven kunnen grote stappen vooruit worden gemaakt. Een samenleving waar mensen een beroep op elkaar kunnen doen, dat is voor mij Samen Waalwijk.


Guus Kocken
– nr. 6 –
Luisterend oor, trots en betrokken


Mijn drijfveer is altijd om iets voor de samenleving te doen. Dat doe je niet alleen. Maar samen met inwoners, collega’s en het bestuur van deze mooie gemeente. Als griffier heb ik altijd geprobeerd het contact tussen inwoners en de raad te verbeteren. Nu ik met pensioen ben, wil ik niet vanaf de zijlijn toekijken. Ik ben nog steeds gemotiveerd om Waalwijk voor iedereen mooier en leefbaarder te maken. 


Jim Opperman
– nr. 7 –
Creatief, actief en betrokken


Vanuit mijn kennis van de bouw en duurzame oplossingen wil ik bijdragen aan een mooier Waalwijk.
Bij alle plannen moeten de behoeften en belangen van de inwoners en de omgeving van Waalwijk, Sprang-Capelle of Waspik centraal staan. Dat verzin je niet achter een bureau. Daar kom je achter door actief met mensen te spreken.


Joeri van Engelen
– nr. 12 –
Sociaal, ondernemend en motiverend


In het dagelijks leven ben ik student en ondernemer. Verder ben ik graag onder de mensen en zul je mij snel tegenkomen bij RKC in de sportschool of bij evenementen. Als jongvolwassenen krijg je vaak weinig mee van de beslissingen die voor jou worden gemaakt. Met Samen Waalwijk zal meer betrokkenheid worden gecreëerd voor onze doelgroep.


Danae Adriana Klunder
– nr. 13 –
Leergierig, actief en betrokken


Ik ben 19 jaar en ik studeer International Business (tweetalig) aan De Rooi Pannen in Tilburg. In mijn vrije tijd werk ik in de paardensport, golf ik graag en hou ik mij bezig met voetbal en de Formule 1!
Samen Waalwijk heeft oog voor alle jonge inwoners van Waalwijk (ongeacht opleiding of herkomst) en laat ons meedenken. Samen Waalwijk betrekt de jongeren actief en daar zet ik mij graag voor in.


Idja Marasabessy
– nr. 19 –
Betrokken, behulpzaam en actief


Maak er een punt van! Stem Samen Waalwijk, stem lijst 10


Hans van Beijnen
– nr. 20 –
Ondernemend, actief en betrokken


Maak er een punt van! Stem Samen Waalwijk, stem lijst 10

Luuk Ottens
– nr. 2 –
Nieuwsgierig, oprecht en standvastig


Wanneer je zelf alle kansen in het leven hebt gehad, gun je dat een ander ook. Iedereen is gelijk en verdient ditzelfde. Uit ervaring weet ik dat je de meeste impact maakt door te ontmoeten, door te vragen en te doen. Niet vanachter je bureau! Dat houd ik mezelf altijd voor; dat we ons werk doen voor de inwoners en er echt voor hen zijn. Samen maken we het verschil, Samen Waalwijk.


Heddie Visker
– nr. 5 –
Rechtvaardig, betrokken en gemotiveerd


In de eerste plaats wil ik de gemeente toegankelijker maken voor onze inwoners. Een luisterend oor, maar ook transparant en rechtvaardig handelen is belangrijk. De gemeente moet ook meer sturen op betaalbaar wonen. Zowel koop als in de sociale sector. Daarnaast wordt energie enorm belangrijk. Ik wil me graag inzetten voor betaalbare duurzame energie voor alle inwoners


Claython Chirino
– nr. 8 –
Helpende hand, respectvol en betrokken


Als jongerenwerker bij De Tavenu kom ik met de gemeente in aanraking. Ik merk dat bij veel besluiten de mening van Waalwijkers, vooral jongeren, niet gehoord wordt. Ik hoop in de gemeenteraad de stem te worden van deze groepen Waalwijkers.


Wil van Leeuwen
– nr. 11 –
Betrokken, respectvol en actief


Maak er een punt van! Stem Samen Waalwijk, stem lijst 10


Nicolle Ligtvoet-Bertens
– nr. 14 –
Behulpzaam, luisterend oor en betrokken


Maak er een punt van! Stem Samen Waalwijk, stem lijst 10


Peter Monsieurs
– Voorzitter bestuur | nr. 18-
Spreker, enthousiast en verbinder


Als campagneleider zet ik mij graag in voor Samen Waalwijk. Een politieke groepering die snapt dat het draait om mensen. Die snapt dat het anders moet. Laat politiek geen ver-van-je-bedshow zijn. Stem Samen Waalwijk, stem lijst 10. Zo kunnen we een verschil maken.


Josef Sterck
– Penningmeester bestuur –
Betrokken, accuraat en behulpzaam


Maak er een punt van! Stem Samen Waalwijk, stem lijst 10

Hans de Vaan
– nr. 3 –
Enthousiast, actief en oprecht


Met mensen werken geeft mij energie. Een groot deel van mijn vrije tijd besteed ik dan ook aan buurt- en wijkwerk. Samenwerken, iets over hebben voor een ander en dat geheel belangeloos, dat vind ik belangrijk. Voor mij is het vanzelfsprekend dat je iets voor een ander doet. Actief werken aan een fijne samenleving, aan Samen Waalwijk.


Richard Frodyma
– nr. 4 –
Trots, actief en verbinder


Ik heb mij bij Samen Waalwijk aangesloten omdat geen zij geen partijpolitieke spelletjes spelen, maar kiezen voor de beste besluiten voor en met onze inwoners. Daar zet ik mij graag voor in.


Stijn Aarts
– nr. 9 –
Rechtvaardig, sociaal en creatief


Ik wil, net als alle andere inwoners van de gemeente Waalwijk, graag weten wat er in mijn omgeving gebeurt. En welke gevolgen dat kan hebben. Niet alleen voor mezelf, maar vooral voor mijn omgeving. Het is belangrijk dat de burger zich gehoord en gezien voelt. Als ik in de gemeenteraad kom, wil ik mij daarvoor inzetten


Steven Dekkers
– nr. 10 –
Actief, betrokken en sociaal


Ik ben actief betrokken bij jongerenwerk Tavenu en scouting. Met Samen Waalwijk wil ik mij graag inzetten voor de jongeren en hun toekomst in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik.


Ineke Ruygt
– nr. 15 –
Betrokken, actief en rechtvaardig


Maak er een punt van! Stem Samen Waalwijk, stem lijst 10


Dennis van Scheppingen
– Secretaris bestuur | nr. 17 –
Ondernemend, actief en betrokken


In het dagelijks leven ben ik ondernemer, actief bij scouting AZG en bestuurder van CCV Schoenlapperslaand. Ik vind het belangrijk dat Waalwijk een gemeente is waar je graag wilt wonen. Of je nu jong of oud bent er moet aandacht zijn voor iedereen. Alleen samen kunnen we dat veranderen. Samen met Samen Waalwijk.


Els Sterck
– Administratieve ondersteuning –
Betrokken, accuraat en behulpzaam


Maak er een punt van! Stem Samen Waalwijk, stem lijst 10

Ook lid worden

Contact

info@samenwaalwijk.nl

Bea de Jongste
06 57 77 19 18

Luuk Ottens
06 46 89 76 39

Hans de Vaan
06 22 36 46 17

Copyright © 2021 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.