Kiezers bedankt!

De gemeenteraadsverkiezingen zitten erop! Wat was het spannend en wat hebben we samen hard gewerkt om onze nieuwe partij op de kaart te zetten. Daar waar er zo’n half jaar geleden nog niks was, zat er gisteren een team van bijna 20 kandidatenleden gespannen te wachten op de verkiezingsuitslag in het gemeentehuis in Waalwijk.

Samen Waalwijk eindigt als vierde

Wat zijn we trots dat we met 9,2% van de stemmen van nul ineens naar een vierde plek zijn gegaan. Of in volgorde van lijstnummers van de 10e naar de vierde plek. Bijna een podiumplaats. En dat als nieuwkomer! Natuurlijk willen we ook Lokaal Belang feliciteren met hun overwinning.

Bedankt!

Eindigen op de vierde plek, dat was niet gelukt zonder uw steun en stem. Onze dank daarvoor is groot! Ook willen we iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor Samen Waalwijk, voor de gemeenschap of als vrijwilliger op wat voor manier dan ook.

We gaan doen wat we hebben beloofd!

Zoals het er nu naar uitziet hebben we 2 en wellicht 3 zetels veroverd. Deze gaan we daadkrachtig en vol enthousiasme vullen. Samen met onze leden blijven we ons pro-actief bewegen binnen de 3 kernen. Zodat we weten wat er leeft en speelt. Zodat wij uw stem kunnen zijn. Zodat u samen met ons een punt kunt maken van zaken die u belangrijk vindt. Gewoon, omdat uw mening ertoe doet!

We zijn strijdbaar en gaan ons in de komende 4 jaar bewijzen. Zodat we nog sterker staan tijdens de volgende gemeenteraadsverkiezingen en u vertrouwen in ons heeft omdat we onszelf bewezen hebben. Dat u heeft gezien dat we niet bang zijn om het anders te doen, niet bang zijn een weerwoord te geven, niet bang zijn om op te komen voor uw belangen.

Bouwen aan de toekomst op basis van respect

De onrust die de oorlog in Oekraïne veroorzaakt doet ons eens te meer beseffen dat wij bevoorrecht zijn te mogen stemmen en te leven in vrijheid. Onze toekomst moeten we bouwen op basis van respect voor elkaar en elkaars verschillen, waarbij we naar elkaar luisteren, voor elkaar klaar staan en aandacht voor elkaar hebben.

Daarom: Samen Waalwijk.

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.