Bea de Jongste lijsttrekker Samen Waalwijk

Lijsttrekker nieuwe politieke partij bekend

Tijdens de ledenvergadering van de nieuwe politieke groepering ‘Samen Waalwijk’ is unaniem besloten dat Bea de Jongste officieel de kartrekker gaat zijn. Als initiatiefneemster van deze nieuwe partij een meer dan logische keus.

“Ik vind het belangrijk dat er in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik aandacht is voor iedereen. Dat je jezelf als inwoner van de gemeente Waalwijk gehoord voelt en je weet dat jouw mening ertoe doet. Dat kan alleen wanneer je een punt maakt van hetgeen jij graag anders zou zien of hetgeen waarmee je aan de slag zou willen. Samen zijn we Waalwijk! Samen moeten we van onszelf laten horen. Want alleen samen kunnen we verandering in beweging zetten!”, aldus een zeer betrokken Bea de Jongste.

Samen met Luuk Ottens en Hans de Vaan is deze nieuwe groepering opgestart. Inmiddels is de lijst van de partij uitgebreid tot zo’n 20 kandidaten. We zijn gemotiveerd om vanuit een onafhankelijke positie het verschil te maken voor onze burgers. Samen Waalwijk heeft namelijk maar één belang; en dat ben jij, de inwoner van Waalwijk!

De komende weken stellen we onszelf uitgebreid en persoonlijk aan u voor. Houd ons in de gaten! Wil je jezelf ook inzetten voor jouw gemeente? Laat het ons weten! Of meld je aan als lid op www.samenwaalwijk.nl.

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.