Wie zijn de mensen achter Samen Waalwijk?

Samen Waalwijk, een nieuwe politieke partij die meedoet aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Samen Waalwijk is van en voor de inwoners van Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. Samen Waalwijk is open en transparant. Samen Waalwijk is onafhankelijk van de landelijke politiek. Samen Waalwijk opereert lokaal en staat midden in de lokale samenleving. Samen Waalwijk is bereikbaar en aanspreekbaar voor iedereen! Samen Waalwijk is er voor jou! De inwoner van Waalwijk.

Wie zijn de mensen achter deze nieuwe politieke partij? Wie stropen de mouwen op en zetten zich in voor verandering? Wie staan er op de kieslijst van Samen Waalwijk? Wij stellen hen graag aan u voor:

Nr. 1 Bea de Jongste-van Heijst, bevlogen lijsttrekster die weet wat er in de samenleving speelt, luistert en handelt. Een echte doener met groot hart. Is niet links, is niet rechts maar is er voor de inwoners voor de inwoners van Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik.

Nr. 2 Luuk Ottens, nu nograadslid nu nog van de PvdA. Hij versterkt Samen Waalwijk met zijn politieke en maatschappelijke kennis én zijn overtuigingskracht.

Nr. 3 Hans de Vaan, nu nog raadslid bij lijst de Jongste en voorzitter van het Parkpaviljoen. Enthousiast vrijwilliger die het belangrijk vindt iets terug te doen voor de maatschappij.

Nr. 4 Richard Frodyma, raadslid en energiedeskundige. Onze go-to man op het gebied van klimaatvraagstukken en de energietransitie.

Nr. 5 Heddie Visker, bouwkundige en actief in de wijk Besoyen. Participatie en samenwerken dat is de ervaring die Heddie met zich meebrengt.

Nr. 6 Guus Kocken, voorheen de raadsgriffier van Waalwijk. Nu onze raadgever op het gebied van procedures en te ondernemen stappen om verandering in gang te zetten.

Nr. 7 Jim Opperman, architect en ondernemer. Het luisterend oor voor de ondernemers en participatie.

Nr. 8 Claython Chirino, bekend van het jongerenwerk bij de Tavenu. Onze vraagbaak op het gebied van de jongeren en cultuur.

Nr. 9 Stijn Aarts, een kenner van de ontwikkelingen op de Gedempte Haven. De plek waar economie, werk en ondernemerschap onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Nr. 10 Steven Dekkers, actief betrokken bij jongerenwerk Tavenu en scouting. Samen met Joeri is hij de man voor de jongeren en hun toekomst in Waalwijk.

De lijst wordt verder aangevuld met Wil van Leeuwen (bekend in de logistiek), Joeri van Engelen (horecaman, studerend en jongerenwerk), Danae Klunder, Nicolle Ligtvoet (bestuurslid Musicallvereniging Next/cultuur),  Ineke Ruijgt (oud raadslid D66), Ben de Jongste (vrijwilliger van het jaar en  de man achter de Julianafontein), Dennis van Scheppingen (ondernemer, scoutingsleider en bekend in de carnavalswereld), Peter Monsieurs (oud raadslid van het PBI en de breedtesportvertegenwoordiger), Idja Marasabessy (oud raadslid van het PBI en belangenbehartiger van onze Molukse gemeenschap) en Hans van Beijnen (oud ondernemer en oud-voorzitter van VV Baardwijk).

Een divers gezelschap, dat samen de ambitie heeft om van Samen Waalwijk de grootste partij van onze gemeente te maken. Samen Waalwijk gaat het verschil maken! Een nieuwe frisse kijk op de lokale politiek waarbij de burger zich gehoord en begrepen voelt. Een persoonlijke aanpak waarbij het gesprek wordt aangegaan. Waarbij iedereen een punt kan maken van hetgeen er leeft of speelt in zijn of haar wijk! Dat is Samen Waalwijk! Wij zijn een partij met maar één belang: jij, de inwoner van Waalwijk!

Nieuwsgierig? Kijk eens op onze site: www.samenwaalwijk.nl     

Contact

info@samenwaalwijk.nl

Bea de Jongste
06 57 77 19 18

 

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.