Maak er een punt van ! Stem Samen Waalwijk – lijst 10

Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wij roepen iedereen op te gaan stemmen. Want met jouw stem kun je een punt maken! Met jouw stem kun je verandering in gang zetten. Met jouw stem heb je iets te vertellen in de gemeente Waalwijk.

Stem Samen Waalwijk – lijst 10

Heeft u, net als zoveel anderen, het vertrouwen in de politiek verloren? Heeft u het idee dat het Waalwijkse college te vaak beslist over de inwoners, zonder voorafgaand aan de besluitvorming serieus contact te hebben gehad met direct betrokken burgers om hun meningen te peilen. De politiek moet meer een samenwerking met de inwoners zijn, waarbij de kritische inwoner zich gehoord voelt en er ook echt iets wordt gedaan met de inspraak die ze geven.

Investeer in zaken die er echt toe doen

Ook horen we dat er de afgelopen jaren veel is geïnvesteerd in stenen, in plaats van onze inwoners. Er wordt veel geld besteed aan het centrum, zonder dat bewoners gevraagd wordt wat zij daarvan vinden. Wij vinden investeren in onze inwoners belangrijker dan investeren in stenen. Samen Waalwijk staat voor een open, transparante en eerlijke gemeente. Een gemeente die samen met inwoners naar oplossingen zoekt, in plaats van zich te verschuilen achter procedures. Een gemeente die zichtbaar is. Niet alleen in de kern Waalwijk, maar zeker ook in de kernen Sprang-Capelle en Waspik.

Samen Waalwijk:

  • is jouw stem binnen de gemeente
  • heeft tijd en aandacht voor jou
  • vindt jouw mening belangrijk
  • luistert naar wat jij te zeggen hebt

Maak er een punt van! Ga stemmen

Laat Samen Waalwijk jouw stem binnen de gemeente Waalwijk zijn, zodat ook jij als inwoner van Waalwijk, Sprang-Capelle of Waspik een verschil kan maken. Wij zetten onze schouders eronder, voor u! Laat uw stem niet verloren gaan, stem lijst 10, stem Samen Waalwijk!

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.