Samen Waalwijk in wijken Waalwijk

Afgelopen zaterdag was Samen Waalwijk in diverse wijken in Waalwijk aanwezig. Om te vertellen over onze visie, om onze standpunten met jou te delen. Maar vooral om van jou te horen wat er leeft en speelt in jouw wijk. We vinden het belangrijk te weten waar iedereen zich mee bezig houdt.

We waren herkenbaar ons aan onze grijze jassen met het logo en onze bakfiets. Zie je ons de komende weken nog ergens lopen? Spreek ons gerust aan. We gaan graag het gesprek met je aan.

Samen Waalwijk zoekt blijvend de interactie met jou

Na de verkiezingscampagne blijven we onszelf ook tussen de inwoners van de gemeente Waalwijk begeven. Vanachter een bureau kun je niet weten waar inwoners zich druk over maken. Wij zoeken de interactie met jou als inwoner van de gemeente Waalwijk blijvend op. Wij van Samen Waalwijk zijn niet bang om het anders te doen! Wij gaan graag met je in gesprek!

Maak er een punt van!

Onze verkiezingscampagne is gebaseerd op samen het verschil maken. Wij zijn jouw luisterend oor én stem binnen de gemeente Waalwijk. Ga het gesprek met ons aan, we zijn regelmatig aanwezig bij jou in de buurt. Check onze agenda:

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.