Samen Waalwijk in centrum Sprang-Capelle!

Afgelopen zaterdag was Samen Waalwijk in het centrum van Sprang-Capelle. Op pad met de bakfiets om kennis met je te maken en te horen wat er leeft en speelt in jouw wijk. We gingen het gesprek aan met diverse mensen, fijn om te weten waar iedereen zich mee bezig houdt. Samen Waalwijk is van mening dat het actief zoeken naar de interactie dé manier is om vooruit te komen. Wil je ons laten weten waar jij je zorgen over maakt, waar je vindt dat er iets moet veranderen? Heb je een goed idee of initiatief? Of wil je gewoon weten wie wij zijn en waar Samen Waalwijk voor staat? De komende weken zijn we nog vaker aanwezig in de 3 dorpskernen. Je herkent ons aan onze grijze jassen met het logo en onze bakfiets. Spreek ons gerust aan. We kunnen niet wachten jou te ontmoeten!

Samen Waalwijk blijft ook na afloop van de verkiezingen naar je toekomen!

Ook na de verkiezingscampagne blijven we onszelf tussen de inwoners van de gemeente Waalwijk begeven. Wij zijn van mening dat je vanachter een bureau niet kunt weten waar inwoners zich druk over maken. Wij zoeken de interactie met jou als inwoner van de gemeente Waalwijk blijvend op. Wij van Samen Waalwijk zijn niet bang om het anders te doen! Wij gaan graag met je in gesprek!

Samen Waalwijk:

  • is jouw stem binnen de gemeente
  • heeft tijd en aandacht voor jou
  • vindt jouw mening belangrijk
  • luistert naar wat jij te zeggen hebt

Impressie bezoek Sprang-Capelle afgelopen weekend
Maak er een punt van!

Onze verkiezingscampagne is gebaseerd op samen het verschil maken. Wij zijn jouw luisterend oor én stem binnen de gemeente Waalwijk. Ga het gesprek met ons aan, we zijn regelmatig aanwezig bij jou in de buurt. Check onze agenda:

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.