Fractievolgers Samen Waalwijk beëdigd 

Op donderdag 21 april zijn de fractievolgers van onze partij beëdigd. In het gemeentehuis in Waalwijk heeft Burgemeester Sacha Aussems de eed afgenomen bij Guus Kocken en Claython Chirino. Onze nieuwe partij is daarmee klaar om te gaan bouwen aan de toekomst.

Actieve ondersteuning

Wij zijn blij met de actieve ondersteuning van onze fractievolgers. Zij hebben een groot bereik in het Waalwijkse. Claython is werkzaam als jongerenwerker bij De Tavenu en kan ons daarom perfect bijstaan en adviseren over vraagstukken die de jeugd in Waalwijk aangaat. Guus heeft veel ervaring en dossierkennis en hij adviseert ons over te doorlopen procedures en wet- en regelgeving. Zo kunnen we ons op professionele wijze profileren als partij waarop de burger kan vertrouwen.

Toekomst borgen

Samen Waalwijk denkt niet alleen aan wat er nu moet gebeuren maar zeker ook aan de toekomst. We steken daarbij in op het betrekken van meer jongeren in de politiek. Met de club mensen die we nu aan het roer hebben staan is alle potentie in huis om nieuwe jonge mensen op te leiden en wegwijs te maken in de lokale politiek. Dit vinden wij erg belangrijk en is iets waar we ons echt hard voor gaan maken.

Samen Waalwijk is er voor u!

Houd onze website in de gaten, volg ons op social media. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn. En daar waar mogelijk zullen we het verschil proberen te maken.

Is er iets waar u vindt dat de gemeente niet genoeg aandacht voor heeft laat het ons vooral weten. Check onze agenda om te zien waar we zijn. U bent vrij om even binnen te lopen. Ook mag u ons bellen of mailen. Weet vooral de weg naar ons te vinden!

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.