Waalwijkse politiek is geen ‘ver van je bed show’!

Heb jij het gevoel dat de gemeentelijke Waalwijkse politiek een ‘ver van je bed show’ is? Heb je het idee dat je als burger geen verschil kunt maken? Dat zijn zaken die wij als nieuwe politieke partij maar al te vaak horen. Dat vinden wij zorgwekkend en dat moet anders! Samen Waalwijk zet als nieuwe partij vol in op echt contact met alle inwoners van Waalwijk. Daar geven wij actief en laagdrempelig invulling aan door in de samenleving aanwezig én aanspreekbaar te zijn. Zo kunnen we met elkaar en voor elkaar een verandering in beweging zetten.

Het kan en moet anders
Dat het anders kan dat weten de kartrekkers van Samen Waalwijk maar al te goed. Een kleine aanpassing kan soms een enorme verandering in gang zetten! Samen Waalwijk is niet bang om nieuwe wegen in te slaan en zaken anders aan te pakken.

Met steun van de (oud-)raadsleden Ineke Ruijgt, Luuk Ottens, Idja Marasabessy, Peter Monsieurs, Bea de Jongste – van Heijst, Richard Frodyma en Hans de Vaan gaan we aan de slag. We hebben met betrokken inwoners uit Waalwijk Sprang-Capelle en Waspik, jongeren, ervaringsdeskundigen en ondernemers een programma gemaakt. Daarin staan onze inwoners weer centraal. Ervaren bestuurders, waaronder oud-wethouders, staan ons met raad en daad bij.

“Samen Waalwijk” wil uw stem zijn binnen de gemeente Waalwijk. Dus is er iets gaande in jouw wijk? Heb je een idee? Maak er dan een punt van!

Aan de slag door te doen!
Als politieke partij zijn we er voor de inwoners en luisteren we naar jullie verhalen zodat we dit binnen de gemeente over kunnen brengen. Dat is de enige manier om vooruit te komen. Om Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik nog mooier te maken. Bij “Samen Waalwijk” stropen we onze mouwen op en gaan we aan de slag door te doen.

Visie “Samen Waalwijk”
Echt het verschil maken, dat vinden wij belangrijk. Er als gemeente zijn voor je inwoners zodat je jezelf gesteund voelt. Naar onze inwoners luisteren en ze vooraf, in plaats van achteraf, betrekken bij beslissingen.

Wij willen dat elke inwoner trots is te wonen in de Gemeente Waalwijk. En weet dat hij of zij ertoe doet. Dat er naar hem of haar geluisterd wordt. Dat er tijd en aandacht is voor zijn of haar verhaal. Dat er ruimte is voor nieuwe initiatieven, groot en klein.  Dat je mag meedenken en meedoen! Vanuit die visie is Samen Waalwijk opgericht, een partij met maar één belang: jij, de inwoner van Waalwijk. 

Bekendmaking kandidaten
We zijn nu druk bezig met de kandidatenlijst voor “Samen Waalwijk”.  Die maken we voor het eind van het jaar bekend. Wil je meedoen met  deze nieuwe politieke partij? Dat kan!

Hoe je met “Samen Waalwijk” in contact komt? Check www.samenwaalwijk.nl.

Dat is wat wij anders doen. Dat is waarvan wij weten dat het werkt. Dat is Samen Waalwijk.”

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.