Ondersteuningsverklaringen Samen Waalwijk ingediend

Ondersteuningsverklaringen Samen Waalwijk

De volgende belangrijke stap is door Samen Waalwijk gemaakt. Op dinsdag 18 januari hebben wij de benodigde ondersteuningsverklaringen ingeleverd. Een ondersteuningsverklaring is een schriftelijke verklaring van een kiesgerechtigde die deelname van een partij aan de verkiezing ondersteunt. 

Er zijn 20 steunverklaringen getekend door betrokken inwoners van de gemeente Waalwijk. Een groot deel daarvan staat op de ledenlijst van Samen Waalwijk maar een ander deel bestaat uit inwoners die ons steunen.

Uiteraard zijn we super blij met al deze steun en de spontane manier waarop we gezamenlijk naar het gemeentehuis zijn gegaan om onze ondersteuningsverklaringen aan te bieden. We werden hartelijk ontvangen en de verklaringen zijn in ontvangst genomen.

Nu de ondersteuningsverklaringen van Samen Waalwijk zijn ingediend gaan we op weg naar de volgende stap. Dat is 31 januari om de 9.00 uur. Dat is de dag van kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen. We gaan ervoor! We staan klaar om onze mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Samen Waalwijk is niet bang om nieuwe wegen in te slaan en zaken anders aan te pakken. 

Samen Waalwijk is uw stem binnen de gemeente Waalwijk. Dus is er iets gaande in jouw wijk? Heb je een idee? Maak er dan een punt van! Stem Samen Waalwijk 


Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.