Ben de Jongste overleden

Afgelopen zondag is Ben de Jongste, de man van Samen Waalwijk lijsttrekker Bea de Jongste, overleden. Ben was naast echtgenoot en vader ook vrijwilliger in hart in nieren. Hij stond altijd klaar voor iedereen; zelfs wanneer zijn gezondheid dit eigenlijk niet toeliet. Hij ontving voor zijn vrijwilligerswerk in 2013 zelfs een Koninklijke onderscheiding.

Ben als vrijwilliger

Ben was nauw betrokken bij de oprichting van Samen Waalwijk. Maar ook bij BaLaDe, de natuurspeeltuin in Besoyen, het wandelpark en de restauratie van de Julianafontein. Ook regelde Ben kerstbijeenkomsten, paaslunches, jeu-de-boules- wedstrijden en schoonmaakacties in de gemeente Waalwijk. En dan was hij ook nog elke maand actief bij het Repair Café en bij het Wandelpark Waalwijk zette hij zich actief in voor een beweegtuin voor ouderen met dementie. Elke woensdagmiddag wandelde hij met senioren. Heerlijk vond hij dat. Zijn overlijden is een groot verlies voor al deze initiatieven.

Ben als echtgenoot en vader

Ondenkbaar groot moet het verlies zijn voor zijn echtgenoot en onze lijsttrekker Bea de Jongste en haar kinderen Sander en Caroliene. Op de rouwkaart zegt Bea het volgende over haar echtgenoot en vader van Sander en Caroliene:

“Lieve Ben, na bijna 72 jaar is het tijd voor je laatste reis. Je was voor mij mijn grote liefde en door dik en dun mijn maatje. Voor Sander en Caroliene was je een liefdevolle en trotse vader.”

Afscheid van Ben

De uitvaart vindt in besloten kring plaats. Wilt u de familie laten weten dat u aan hen denkt en hen condoleren? Dat kan via het online condoleance register op de site van Van Gorp Uitvaartdiensten:

Namens de leden, vrijwilligers en alle betrokkenen van Samen Waalwijk wensen wij Bea, Sander en Caroliene heel veel sterkte toe de komende tijd!

Contact

info@samenwaalwijk.nl

Bea de Jongste
06 57 77 19 18

 

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.