Denk mee en doe mee met Samen Waalwijk

WAALWIJK – Enkele weken geleden maakten we bekend dat Samen Waalwijk mee doet aan de verkiezingen voor de gemeenteraad. Wij willen onze inwoners weer een stem geven in de politiek. We zijn druk bezig met ons verkiezingsprogramma. Natuurlijk hebben we ideeën om Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik beter en mooier te maken. Maar we willen dat graag met onze inwoners doen.

Vlak voor de zomervakantie hebben Bea de Jongste, Luuk Ottens en Hans de Vaan de politieke beweging Samen Waalwijk opgericht. Wij vinden dat onze inwoners te weinig betrokken worden bij de keuzes die de gemeente maakt. Er is te weinig aandacht voor de problemen in de wijken en in de kernen Sprang-Capelle en Waspik. Steeds meer mensen keren zich af van de politiek. Samen Waalwijk wil er voor u zijn, maar vooral met u. Inmiddels hebben we een groep van ruim 20 personen, die actief met ons meedenkt en meedoet.

Alle politieke partijen maken op dit moment een verkiezingsprogramma. Dat doen zij op verschillende manieren. De VVD heeft vorige week via Weekblad Waalwijk een huis-aan-huis enquête verspreid. Een prima initiatief om onze inwoners te betrekken! Wij adviseren om daar vooral gebruik van te maken. Toch gaan wij liever in gesprek met onze inwoners. Want politiek gaat uiteindelijk over onze inwoners.

In de komende weken gaan we graag met u in gesprek. We komen naar u toe. Onder het genot van een kopje koffie of thee, willen we graag van u horen wat u bezig houdt. Hoe kunnen we Waalwijk aantrekkelijker maken voor onze jeugd? Hoe bouwen we meer en betaalbare woningen? Hoe houden we de buurten en kernen aantrekkelijk? Hoe houden we de energietransitie betaalbaar voor iedereen? Allemaal vragen waar u vast ideeën over heeft. Die horen we graag.


Wij zijn maandag 20 september in Zidewinde in Sprang-Capelle en op maandag 27 september in Den Bolder in Waspik. Beide avonden vanaf 19:30 uur. 

Als u nu al ideeën of vragen heeft, neem gerust contact met ons op. Ook als u ons op de één of andere manier wilt ondersteunen. Als vrijwilliger of om mee te doen in de Waalwijkse politiek.

Mailadressen:
info@samenwaalwijk.nl
bdejongste@waalwijk.nl
lottens@waalwijk.nl
hdevaan@waalwijk.nl

Copyright © 2023 Samen Waalwijk. Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en site: Cool Clogs – Fotografie: Patrick van de Laar.